MOBLES EL PLA

Disposem de més de 400m2 d'exposició i 150m2 de magatzem.

Qualitat, servei i disseny amb una excel·lent relació qualitat-preu.

40 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Mobles El Pla és una empresa familiar fundada fa gairebé 40 anys pel nostre pare Serafín Pérez i pel seu germà Antonio Pérez. Va començar la seva activitat al carrer Francesc Pujols nº 8, local que encara s’utilitza actualment com a magatzem.

La nova generació Pérez va donar un nou impuls al negoci obrint primer una botiga especialitzada en moble juvenil, situada al carrer Pep Ventura 2, i més tard una altra amb una gran zona d’exposició al passatge Josep Ros 4, les dues a Martorell.

PROJECTES EN 3D

Realitzem, gràcies a un programa de projectes i simulacions en 3D, els espais interiors per a la seva llar per tal d’obtenir uns resultats finals òptims. Podrà veure un projecte virtual previ en tres dimensions del seu espai amb total realisme, sense compromís, i completament de franc.

MUNTATGE PROFESSIONAL

El nostre equip de muntadors professionals li garanteix el perfecte muntatge del mobles. A més a més,  i al ser un negoci familiar en el que portem tota la vida dedicats al moble, nosaltres mateixos estem a la seva disposició per a qualsevol cosa que pugui sorgir durant o després del muntatge. Mobles El Pla li ofereix el muntatge gratuït per a tota Catalunya.

SERVEI D’ATENCIÓ POST-VENDA

Els productes que subministrem o instal·lem, son homologats de primeres marques que ofereixen la màxima durabilitat i garanties.

Des que es comença el projecte fins que es finalitza, Mobles El Pla manté una estreta relació amb el client. Posteriorment al muntatge, aquesta relació segueix ferma garantint un servei de manteniment ràpid i eficaç.